Complete websites

Ik maak complete websites. Dat wil zeggen: van concept/vormgeving tot de uiteindelijke oplevering, al dan niet met CMS. Ik maak vooral websites voor kleine (creatieve) zelfstandigen: kunstenaars, vormgevers, architecten, adviseurs, coaches, etc.

Webvormgeving

Wat mij betreft bestaan er geen standaardoplossingen. Ik ben geen vormgever van een corporate huisstijl, eerder van een digitaal ‘werk’ in de geest van de opdrachtgever (en zijn bezoekers). Natuurlijk is bruikbaarheid, vindbaarheid en begrijpelijkheid bij zo’n website heel belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de impliciete boodschap die in het ‘geheel van de site’ naar voren komt.
Meer redenen voor een website van Het Gelaat.

‘Complete’ websites

Ik ben niet alleen vormgever, maar ook web-bouwer: ik maak de website. Er zit dus geen ‘ruis’  tussen het verhaal van een vormgever en een techneut en een database specialist.
Wat komt er allemaal kijken bij een ‘complete’ website?

Daarnaast heb ik -vooral bij Basic Orange– internet huisstijlen ontwikkeld op basis van een bestaande ‘papieren’ huisstijl. Ook hier gaat het vaak om bedrijven ‘in de culturele hoek’:  Stadsschouwburg Amsterdam, Holland Festival (tag: theater), Koninklijk Concertgebouw Orkest, Uitgeverij Podium etc.